Foto: Maria Mariş Dărăban

Lansarea cărţii „Erezii stelare” (1)

„O întâlnire” printre versuri între tată şi fiică a avut loc azi, 26 aprilie la Biblioteca Judeţeană „Petre Dulfu” din Baia Mare. Este vorba de preotul Gheorghe Pop, paroh la Biserica „Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavril” din Seini, care şi-a lansat al doilea volum de poezii şi fiica sa, Ioana Anamaria, care a debutat editorial, prezentându-şi iubitorilor de poezie o carte cu poeme.

Eveniment emoţionant la Biblioteca Judeţeană Baia Mare, unde tata şi fiica, autori a două volume de poezii, le-au prezentat băimărenilor trăirile şi gândurile lor transpuse în poeme, cu privire la trecerea omului prin viaţă.

Înclinaţia spre literatură, dar mai ales spre meditaţie transcendentă, a fost moştenită şi de fiica sa, Ioana Anamaria Pop, care a ales să abordeze în prima sa carte, “Erezii stelare” aspecte privind destinul omului.

“Cartea este un cumul al tuturor poeziilor pe care le-am scris eu începând din adolescenţă şi pe perioada facultăţii. Este o poezie filosofică despre toate întâmplările şi punctele culminante ale vieţii omului pe pământ.”, a explicat Ioana Anamaria Pop.

Cei doi autori au fost sprijiniţi în acest eveniment de un număr mare de apropiaţi, personalităţi ale vieţii culturale şi politice.

Sursa: emaramures.ro

Postează un comentariu